Objavljeno: jul 26 2012 12:24

Xperia arc s ful

EUR

Objavljeno: jul 26 12:24
Pregleda: 3
telefon je nov, ima u beloj i crnoj boji, radi na svim mrezama, paket mozete otvoriti prilikom otkupa, bez zamene i cena je fiksna! ! ! Sve nove telefone je moguce zameniti za drugi(isti) ako se ispostavi da nesto nije u redu sa telefonom u roku od mesec dana. od dodatne opreme imam za arc s sve od fotrola, bampera, folija, auto punjaca, auto drzaca za navigaciju, baterija, memorijskih kartica 2,4,8,16,32gb itd. mogu po zelji ubaciti navigaciju igo za celu evropu, srbiju i crnu goru. pogledajte moje oglase imam preko 100 modela mobilnih telefona, nisu svi postavljeni, tako da pitajte ako nesto treba.

Dostava mobilnih telefona se vrši putem kurirske službe D EXPRESS na teritoriju cele Srbije, najpouzdaniji i najsigurniji jer dobijate kod posiljke i mozete pratiti vas paket online na www. dexpress. rs , ali moze i po zelji kupca bilo kojom drugom brzom postom
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
063-775-999-4

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija