Objavljeno: nov 14 2017 11:51

Tapaciranje namestaja - popravka namestaja

Din

Objavljeno: nov 14 11:51
Pregleda: 49
Ako želite da obnovite izgled, funkcionalnost i udobnost Vašeg nameštaja – tapaciranje i popravka nameštaja je pravi izbor za Vas! Tada Vam mi možemo pomoći uz naše kvalitetne usluge.
Naša tapetarska radionica rado ce Vam izaci u susret kada poželite da stari nameštaj koji ne želite da bacite ucini boljim i ponovo korisnim. Uz usluge presvlačenja, tapaciranja, popravke i reparacije nameštaja možete ponovo uživati u Vašoj fotelji, bračnom krevetu, dvosedu, trosedu ili ugaonoj garnituri.
Usluga je kvalitetna, uz svakodnevno korišcenje višegodišnjeg iskustva i znanja iz ove oblasti. Sa tradicijom dugom preko 15 godina, naša radnja ce uspeti da zadovolji standarde svakog klijenta, cak i onog najzahtevnijeg.
Dogovaramo se sa Vama o materijalu, da li ce se koristiti Vaš materijal ili naš mebl štof, kojeg imamo u velikoj kolicini i razlicitim dezenima. Radimo na teritoriji Novog Sada i okoline. Poštujemo sklopljen dogovor i posao izvršavamo u dogovorenom roku.
Vaše ideje i želje pretvaramo u stvarnost.
TAPETAR DANE 0616632543
Novi Sad i okolina
Posetite nas na fb stranici :
https://www.facebook.com/tapetardane/
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
49

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija