Objavljeno: mar 19 2015 07:46

PHILIPS AE-2380 - radio tranzistor

Din

Objavljeno: mar 19 07:46
Pregleda: 5
Odličan i kvalitetan radio tranzistor PHILIPS AE-2380. Poseduje digitalni tjuner, odličan prijem i kvalitetan i čist zvuk. Frekvencije ispisuje na velikom i preglednom displeju. Naravno poseduje i sat, alarm, sleep i snooze funkciju, pa vas može i buditi pištanjem ili omiljenom radio stanicom. Poseduje i memorije za omiljene radio stanice. Ima svoju originalnu ručicu, priključak za slušalice, teleskopsku antenu, metalnu mrežicu preko zvučnika, dugme za zaključavanje komandi kako bi sprečili slučajno pritiskanje nekog dugmeta u transportu. .. ..
Veoma je lepo očuvan, bez većih vidljivih oštećenja i potpuno ispravan.
Može da radi na struju preko standardnog strujnog kabla koji dobijete uz uređaj ili na 4 baterije LR20 od 1.5V. Odličan je za svaku priliku i prostoriju. Dimenzije su mu oko 25x17cm.
Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
0641796945

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija