Objavljeno: jul 13 2018 08:39

Specijalna ponuda *** Kuća - Vikendica ***

EUR

Objavljeno: jul 13 08:39
Pregleda: 75
Kuća se nalazi na 1km od centra Sremske Kamenice, a 6km od Novog Sada u mirnom naselju Bocke okružena prelepom prirodom. Sigurno ćete voleti ovu prelepu kuću, u mirnoj ulici i vrlo mirnom komšiluku, koja je udaljena 100m od glavnog puta, i odmah tu je i gradska autobuska linija.

Kuća je dvojna, podeljena je po horizontali, naš deo je na spratu. Nazovite, biće Vam sve ljubazno objašnjeno.

Kuća ima 100m2, vrlo je udobna, prozračna i komforna. Poseduje kuhinju sa trpezarijom i dnevnim boravkom, kupatilo, dve spavaće sobe i jednu soba u potkrovlju.

Urađene su nove instalacije, vodovodne, struje, uveden gas iako u trpezariji ima predivna kaljeva peć. Sve prostorije su obložene parketom i pločicama. Kuća je izolovana sa 10cm stiropora tako da je zimi toplo, a leti hladno. Ugrađena su sigurnosna vrata.

U sastavu kuće je kotlarnica i ostava, a na kraju placa nalazi se garaža od 25m2. Uz garažu izgrađena su dva boksa za pse.

Plac je 680m2 velik koji je podeljen na dva dela. U prvom delu je letnjikovac sa zidanom fontanom, roštiljem i ljuljaškom. Travica, cveće, pravo mesto za odmor i uživanje, i mesto dečici i ljubimcima da se igraju.

U drugom delu, koji je odvojen lešnicima i tujama, nalazi se baštica sa voćem, ali i prostorom za povrće (ako se želite rekreirati), i na samom kraju placa je garaža. Ulaz na plac je sa kliznom kapijom i kolskim ulazom sa parking mestom.

Plac je u celini ogradjen vodootpornom žičanom ogradom koja je obložena trskom.

Sve je blizu, zabavište, osnovna škola, ambulanta, super marketi.

Cena je 500€ po kvadratu (iako ima prostora i za dogovor) jer je hitno i vrlo povoljno. Po ovoj ceni, dvorište i garaža su praktično gratis. :)

Požurite, ne propustite priliku za ovakvu kućicu iz bajke.

Kontakt:

Marta - 0637774945 E-mail - [email protected]

Sara - 0611450555 E-mail - [email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
75

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija