Objavljeno: avg 10 2017 01:20

Lepa Velika Kuca u Teslinom naselju

EUR

Objavljeno: avg 10 01:20
Pregleda: 19
"Prodajem prelepu petosobnu kuću na sprat sa velikim podrumskim delom i garažom u Teslinom Naselju kompletno renoviranu 2014. godine, urađena nova instalacija, hidro i termo izolacija zidova i podova, nova keramika, krov, nova kupatila i elementi.

Uz kuću pripada i dvorišni dvosoban stan od 42m2 sa zasebnom garažom i pomoćnom prostorijom iza kuće takođe kompletno renoviranu, podovi su laminat I plocice. PODRUM+PRIZEMLJE+SPRAT je ukupno 360m2 i ima dva zasebna ulaza. Uknjižen, bez tereta i useljiv odmah.

Podno grejanje, trofazna struja, vodovod, podovi od keramike, drveni prozori, sigurnosna vrata, sendvič zidovi, alarmni sistem i video nadzor, telefonska linija. Grejanje je podno na prizemlju I spratu, ugrađene su MACON toplotne pumpe visokog kvaliteta. Ovaj prostor takođe može biti idealan kao poslovni prostor. U stanu je trenutna mogućnost grejanja na struju preko peći ili grejalica. Stan takođe poseduje posebno brojilo za struju.

Ekskluzivno okruženje u Teslinom Naselju, u blizini je teslina pijaca, minimarketi, pošta, osnovna škola, Roda, Trgopromet, Shoppi, bus linija 16 na uglu.


Za više informacija pozovite na broj 060/339-90-88"
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
19
060/339-90-88

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija