Objavljeno: jan 18 2016 07:02

Uređenje i održavanje grobnih parcela

Objavljeno: jan 18 07:02
Pregleda: 10
Poštovani korisnici naših usluga

Svima nama je važno da večna kuća naših najmilijih izgleda dostojanstveno u svakom trenutku. Mnogi grobovi su zapušteni, sumorni i tužni jer o njima niste u mogućnosti voditi brigu.
- Razlozi za to su mnogi: Nedostatak vremena,zdravlja,problem prevoza i geografske udaljenosti, a ponekad zbog velike emocionalne povezanosti.
- Ako živite daleko ili nemate vremena i mogućnosti posetiti večnu kuću Vaših voljenih, mi ćemo to učiniti za vas.
-Uređenje i održavanje groba ili grobnih mesta obavljamo na širem seoskom području opština: Lazarevca,lajkovca,Valjeva,Uba, Ljiga i Gornjeg Milanovca.
- U mogućnosti smo vam ponuditi celokupnu brigu oko uređenja groba ili grobnih mesta i ispuniti sve vaše zahteve, to uključuje:
1. Čišćenje i uređenje groba i prostora oko njega.
2. Ukrašavanje groba cvećem po narudžbini.
3. Zamena dotrajale rizle nad grobom ili dopuna iste.
4. Izrada opsega po zahtevu naručioca od betona ili zidanog kamena.
5. Ukop pokojnika.
6. Sijanje trave i više godišnje održavanje

- Umreti – to nije ništa, ali biti zaboravljen
Toje najsvirepija odmazda smrti
nad životom
- Pored navedenih usluga nudimo: čišćenje i održavanje vikendica, napuštenih dvorišta, objekata, podruma i nabavke (ogreva i hrane) za staračka domaćinstva.
- Naša ponuda je ozbiljna,izvršavamo profesionalno na obostrano zadovoljstvo sve vaše zahteve, za koje garantujemo ugovorom koji potpisivaju obe ugovorne strane. Telefoni za kontakt: 064-0528-997, 065-4656-046
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10
0654656046

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija