Objavljeno: avg 14 2018 12:21

Prestigio D3 PSP3530 DUO IPS 5.3",QC 1.3GHz 13/5Mp

EUR

Objavljeno: avg 14 12:21
Pregleda: 10
Iznimno dobar i kvalitetan smartphone bez obzira što se ne zove Samsung, LG, Nokia itd jer je bolji i nadmašio je u svemu mnoge mobitele nabrojanih brendova u svojoj klasi.

Mobitel bez ikakvih mana, posjeduje originalnu kutiju, garancija je bila 24 meseca (a ne kao kod nas jedva i 12) jer je kupljen u EU i važi još do avgusta i ostvariva je bez na teret proizvođača bez obzira gdje je kupljen. Ima adapter, USB kabal, slušalice i futrolu. Takođe na touchscreen je zalijepljena zaštitna folija koja je došla uz mobitel a služi kao zaštita od grebanja i slično. Sve u svemu odličan mobitel koji pruža više u odnosu na prodajnu cijenu. Ja sam bio prezadovoljan njime ali sad mi je višak jer sam kupio najnoviji i najskuplji model Prestigio smartphona. Dakle ponovo Prestigio.
Uz mobitel poklanjam i posebno jednu ekstra dobru i novu book futrolu kupljena za mobitel ali nije korištena. Mobitel je trenutno u jednoj drugoj futroli ali i ona ide uz njega.
O samom telefonu imate na internetu sve.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10
+381654100605

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija