Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Pitanja u vezi oglašavanja

Kontaktirajte Centar za brigu o korisnicima sajta MojTrg.rs ako ne možete naći odgovor na Vaše pitanje.

Niste sigurni kako tačno da postavite oglas?

  • Korak 1: Kliknite "Postavi oglas" koji možete pronaći na naslovnoj strani ili u meniju.
  • Korak 2: Popunite registraciono polje sa svim neophodnim informacijama o proizvodu koji želite da prodate ili kupite.
  • Korak 3: Izaberite lozinku koja Vam omogućava da izmenite ili obrišete oglas. Morate da ponovite lozinku u sledećem koraku.
  • Korak 4: Proveri unešene informacije pre nego što klikneš na "Postavi oglas". Ukoliko želiš da promeniš bilo koju informaciju, klikni na "Izmeni oglas". Onda, izaberi način plaćanja za tvoj oglas. Možeš da izvršiš plaćanje platnom karticom ili bankarskom transakcijom.
  • Korak 5: Instrukcije za plaćanje će biti prikazane onda kada je registracija kompletirana. Kopija instrukcije će biti poslata na Vaš email ako ste uneli email.
  • Korak 6: Izvršite plaćanje.
  • Korak 7: Svi oglasi moraju da se pregledaju od MojTrg administracije pre nego što se objave. Najčešće se pregled obavi 1-2 sata nakon izvršenog plaćanja. Oglasi ostaju na sajtu 3 meseca nakon čega se automatski brišu.

Želiš da izmenite ili obnovite tvoj oglas

Možete da izmenite ili obnovite Vaš oglas nakon što je objavljen. To daje oglasu nova 3 meseca i novi datum pa se vraća opet na vrh liste.

Ovako možete da izmenite ili obnovite Vaš oglas.
1. Idite na Vaš oglas.
2. Kliknite na “Obriši, Izmeni ili Obnovi Vaš oglas”.
3. Izaberite opciju ”Izmeni + Obnovi Oglas” ili ”Obnovi oglas bez menjanja sadržaja”. ”Obnovi oglas bez menjanja sadržaja” je prečica samo za obnovu. Potrebno je oko 15 minuta pre nego što novi oglas zameni Vaš stari oglas.

Želite da obrišete Vaš oglas?

Ovako brišete oglase:
1. Idite na Vaš oglas.
2. Kliknite na "Obriši. Izmeni ili Obnovi svoj oglas".
3. Izaberite opciju ”Obriši”.
4. Unesite lozinku koju ste izabrali prilikom slanja oglasa.

Potrebno je oko 15 minuta pre nego što se Vaš oglas obriše sa sajta.

Imate problem sa slikama?

MojTrg administratori će Vam pomoći da postavite sliku ako imate problema sa postavljanjem slike. Prikačite i pošaljite sliku putem formulara koji se nalazi na desnoj strani stranice i mi ćemo postaviti sliku umesto Vas.

Nije Vam stigao podsetnik lozinke?

Potvrdite da ste zahtevali lozinku na istoj email adresi koju ste uneli prilikom registrovanja oglasa. Proverite da MojTrg poruke nisu otišle u spam folder jer nekad email provajderi znaju tamo da proslede. Ukoliko ste postavili oglas bez email adrese molimo Vas kontaktirajte Mojtrg korisničku podršku.

Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija