Objavljeno: apr 09 2024 03:18

Bebi dušek Demetra N 60x120

Din

Objavljeno: apr 09 03:18
Pregleda: 23
Bebi dušek Demetra N - Savršena Udobnost za Bebino Sanjarenje

Bebi dušek Demetra N je posebno dizajniran da pruži vašoj bebi udoban i siguran prostor za sanjarenje. Sa pažljivo odabranim materijalima i vrhunskom izradom, ovaj dušek će pružiti vašoj bebi potpunu podršku i udobnost, što je ključno za zdrav razvoj i kvalitetan san.

Dušek Demetra N koristi standardnu penastu punjenje koje je posebno prilagođeno za bebe. Ova pena je mekana i elastična, pružajući optimalnu podršku za bebinu kičmu i telo. Takođe se odlikuje dobrom ventilacijom i prozračnošću, što pomaže u održavanju optimalne temperature tokom sna.

Sigurnost je naš prioritet, stoga je dušek Demetra N izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su bezbedni za bebu. Materijali su hipoalergeni i otporni na bakterije i grinje, što pomaže u održavanju higijene i sprečava pojavu alergijskih reakcija. Dušek takođe ima antialergijsku presvlaku koja se može skinuti i prati, olakšavajući održavanje higijene.
Dimenzije dušeka Demetra N su posebno prilagođene za bebine krevece, osiguravajući savršeno pristajanje i sigurnost. Dušek je lagan i jednostavan za prenošenje, što vam omogućava da ga koristite kod kuće ili dok ste u pokretu.

Neka vaša beba spava mirno i udobno na dušeku Demetra N. Pružite joj najbolje uslove za odmor i podržite njen zdrav razvoj. Dušek će obezbediti mekanu i udobnu površinu za sanjarenje, dok će bezbedni materijali i kvalitetna izrada pružiti vam miran um. Uživajte u svakom trenutku sa svojom bebom, znajući da je njeno spavanje na dušeku Demetra N bezbedno i udobno.
Dimenzije veće od 60x120 poskupljuju osnovnu
Debljina dušeka 20cm 
Bebi dušeci se mogu izabrati iz iste ponude kao i za odrasle, u dimenziji 120×60 cm ili u drugim vanstandardnim dimenzijama.
Presvlaka:
Presvlaka se skida i izrađena je od rastegljivog platna sir.sastava 100% PES-tretirana Aloeverom.
Štepana sa 200 g/m2 PES vatom i netkanim platnom 30 g/m2.
Obod dušeka je izrađen od platna sir.sastava 40,0% PES ; 60,0% PP.
Presvlaka je zatvorena PVC zip zatvaračem.
Ispuna:
Sačinjena je od tri sloja sunđera različite specifične gustine i svojstava.
Centralni sloj dušeka čini 12 cm sunđera gustine 32 kg/m3 pojačanog elasticiteta, sa obe strane centralnog sloja nalazi se po 3 cm HR pene gustine 30 kg/m3.
Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom (nije štetan po ljudsko zdravlje) koji je proizveden u EU.
SERTIFIKATI I KVALITET
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
23

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija