Objavljeno: apr 17 2024 04:48

Bebi dušek Posejdon N 60x120

Din

Objavljeno: apr 17 04:48
Pregleda: 20
Bebi dušek Posejdon N - San za Vašu Malu Sreću
Bebi dušek Posejdon N je posebno dizajniran da pruži vašoj bebi udobnost, podršku i siguran san. Ovaj kvalitetan dušek pruža idealnu ravnotežu mekoće i čvrstoće, prilagođenu bebinim potrebama.

Posejdon N dušek koristi standardnu penastu punjenje koje je nežno prema bebinom telu. Materijali odabrani za izradu ovog dušeka su sigurni, hypoallergenic i bez štetnih hemikalija, čime se osigurava da vaša beba ima zdrav i bezbedan prostor za san.

Dušek Posejdon N pruža optimalnu podršku za bebinu kičmu i udobno obavija njeno telo. Ova podrška je posebno važna za bebe u razvoju kako bi se osiguralo pravilno držanje tela i prevencija mogućih problema sa kičmom.

Sigurnost je prioritet kod bebi dušeka, stoga je dušek Posejdon N testiran i certifikovan prema najvišim standardima bezbednosti. Možete biti mirni znajući da vaša beba spava na kvalitetnom proizvodu koji je prošao stroge sigurnosne testove.

Dušek Posejdon N je izuzetno lagan i praktičan za korišćenje. Možete ga lako postaviti u bebin krevetac ili nositi sa sobom prilikom putovanja. Takođe je opremljen udobnom presvlakom koja se može skinuti i prati, čime se održava higijena dušeka.
Dimenzije veće od 60x120 poskupljuju osnovnu cenu 20%
Debljina dušeka 21 cm
Bebi dušeci se mogu izabrati iz iste ponude kao i za odrasle, u dimenziji 120×60 cm ili u drugim vanstandardnim dimenzijama.
Presvlaka:
Presvlaka je fiksna, izrađena je od platna sir.sastava 51,00% PES ; 49,00% PP .Štepana sa 200 gr/m2, PES vatom i netkanim platnom 30gr/m2.
Ispuna:
Sačinjena je od žičanog jezgra Bonneli visine 14 cm, promer žice 2,2 mm i gustinom opruga većom od 115 kom/m2.
Sa obe strane jezgra fiksiran je 1000 g/m2 termofilc.
Kompletno jezgro obloženo je sa gornje i donje strane sunđerom gustine 20 kg/m3, debljine 2 cm, sa bočnih strana debljine 6 cm gustine 25 kg/m3.
Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom (nije štetan po ljudsko zdravlje) koji je proizveden u EU.
SERTIFIKATI I KVALITET
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
20

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija