Objavljeno: apr 04 2024 02:54

BEBI DUŠEK TIN MEMORI N 60×120

Din

Objavljeno: apr 04 02:54
Pregleda: 19
Bebi dušek Tin Memory N – Savršena kombinacija udobnosti i podrške za vašu bebu
Bebi dušek Tin Memory N je posebno dizajniran da pruži vašoj bebi nežnost, udobnost i optimalnu podršku tokom sna. Ovaj kvalitetan dušek kombinuje vrhunsku HR penom sa slojem pametne memory pene, stvarajući tako idealno okruženje za bebin zdrav i miran san.

Dušek Tin Memory N se ističe vrhunskom HR penom koja pruža izuzetnu elastičnost, podršku i prilagođavanje bebinom telu. HR pena je visoko kvalitetan materijal koji se koristi u dušecima i garantuje dugotrajnost i otpornost na deformacije. Ovaj materijal pruža optimalnu potporu kičmi bebe, doprinoseći pravilnom rastu i razvoju.

Dodatni sloj pametne memory pene pruža dodatnu udobnost i prilagodljivost dušeka. Memory pena se oblikuje prema bebinom telu, pružajući individualnu podršku svakom delu tela, smanjujući pritisak na zglobove i poboljšavajući cirkulaciju krvi. Takođe, memory pena ima sposobnost da se pamti oblik bebinog tela, pružajući personalizovano iskustvo sna.

Bebi dušek Tin Memory N je dizajniran sa posebnom pažnjom prema bebinom zdravlju i sigurnosti. Dušek je prošao rigorozne testove i poseduje sertifikate koji garantuju odsustvo štetnih supstanci. Možete biti sigurni da je dušek potpuno bezbedan za vašu bebu.

Osim toga, dušek Tin Memory N dolazi sa mekanom i perivom presvlakom koja je jednostavna za održavanje i čišćenje. Presvlaka je dizajnirana da štiti dušek od mrlja i tečnosti, čuvajući ga svežim i higijenskim.

Dušek Tin Memory N je idealan izbor za roditelje koji žele pružiti svojoj bebi najbolje iskustvo sna. Ovaj dušek kombinuje udobnost, podršku i sigurnost kako bi se osiguralo da vaša beba ima kvalitetan san i pravilan rast.
Hvala vam što ste odabrali dušek Tin Memory N za svoju bebu. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite saznati više, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da vam pruži dodatne informacije i podršku.
Dimenzije veće od 60×120 poskupljuju osnovnu cenu 20%
Debljina dušeka 18 cm
Bebi dušeci se mogu izabrati iz iste ponude kao i za odrasle, u dimenziji 120×60 cm ili u drugim vanstandardnim dimenzijama.
Presvlaka:
Presvlaka se skida .
Gornji sloj i izrađen je od rastegljivog platna specijalno propustljivog sir.sastava 100% PES, donji sloj izrađen je od rastegljivog platna sir.sastava 100% PES-tretiran Aloeverom.
Štepan sa 200 g/m2 PES vatom i netkanim platnom 30 g/m2.
Presvlaka je zatvorena PVC zip zatvaračem.
Ispuna:
Ispuna je napravljena od specijalnih vrsta sunđera,različite gustine i svojstava.
Centralni sloj dušeka čini 12 cm sunđera gustine 20 kg/m3.
Gornji sloj čini 2 cm Memory 50 sunđera, donji sloj dušeka čini HR pena gustine 30 kg/m3 debljine 2cm.
Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom (nije štetan po ljudsko zdravlje) koji je proizveden u EU.
SERTIFIKATI I KVALITET
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
19

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija