Objavljeno: apr 04 2024 03:07

BEBI NADDUŠEK MEMORI N 60×120

Din

Objavljeno: apr 04 03:07
Pregleda: 21
Bebi naddušek Memory N – Dodatni sloj mekoće za bebinu udobnost
Bebi naddušek Memory N je posebno dizajniran da pruži dodatnu mekoću i udobnost vašoj bebi tokom spavanja. Sa visokokvalitetnom memory penom, ovaj naddušek obezbeđuje optimalnu podršku i prilagodljivost bebinom telu.
Naddušek Memory N je napravljen od visoko kvalitetne memory pene koja reaguje na toplotu i težinu bebinog tela. Ova pametna pena se oblikuje prema konturama bebinog tela, pružajući individualnu podršku svakom delu. Time se smanjuje pritisak na zglobove i mišiće, omogućavajući bebi udoban i bezbrižan san.
Memory pena ima sposobnost da se pamti oblik tela, što znači da će se naddušek prilagoditi bebinim pokretima i položaju tokom spavanja. Ova osobina omogućava optimalno poravnanje kičme i podršku pravilnom razvoju bebine kičme i kičmenog stuba.
Bebi naddušek Memory N je izrađen sa posebnom pažnjom prema bebinom zdravlju i sigurnosti. Sertifikovan je da ne sadrži štetne supstance i materijale koji mogu negativno uticati na zdravlje bebe. Možete biti sigurni da je naddušek bezbedan za vašu bebu i da pruža optimalne uslove za zdrav i siguran san.
Naddušek Memory N ima mekanu i perivu presvlaku koja je lako održavati čistom i higijenskom. Presvlaka je dizajnirana da štiti naddušek od mrlja i tečnosti, čime se produžava njegova trajnost i održava higijena bebinog okruženja.
Dodavanje bebi naddušeka Memory N na posteljinu vaše bebe je odličan način da pružite dodatnu udobnost i podršku tokom spavanja. Beba će se osećati sigurno i zaštićeno, što će rezultirati mirnijim i kvalitetnijim snom.
Hvala vam što ste odabrali bebi naddušek Memory N za svoju bebu. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite saznati više, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da vam pruži dodatne informacije i podršku.
Dimenzije veće od 60×120 poskupljuju osnovnu cenu 20%
Debljina naddušeka 4cm
Bebi naddušeci se mogu izabrati iz iste ponude kao i za odrasle, u dimenziji 120×60 cm ili u drugim vanstandardnim dimenzijama.
Memory
Antibakterijski
Skidajuća navlaka
Medicinski
Presvlaka:
Presvlaka se skida,izrađena je od rastegljivog platna specijalno propustljivog 100%PES.
Presvlaka je zatvorena PVC zip zatvaračem.
Ispuna:
Sačinjena je od specijalne Memory pene gustine 50 kg/m3, debljine 3 cm.
Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom (nije štetan po ljudsko zdravlje) koji je proizveden u EU.
SERTIFIKATI I KVALITETA
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
21

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija