Objavljeno: apr 04 2024 03:06

BEBI NADDUŠEK MEMORI V

Din

Objavljeno: apr 04 03:06
Pregleda: 20
Naddušek Memory V – Luksuz i Komfor za Unapređenje Vašeg Sna
Naddušek Memory V je vrhunski proizvod dizajniran da unapredi udobnost i kvalitet vašeg sna. Sa svojom visokokvalitetnom memory penom, ovaj naddušek pruža neuporedivu podršku i komfor, omogućavajući vam da se probudite osveženi i spremni za novi dan.

Centralni deo nadduška Memory V je napravljen od premium memory pene koja se prilagođava konturama vašeg tela. Ova specijalna pena reaguje na toplotu i pritisak, omogućavajući joj da se oblikuje prema vašem telu. To rezultira individualnom podrškom, pravilnim poravnanjem kičme i ravnomernim raspoređivanjem težine. Pritom se smanjuje pritisak na zglobove i mišiće, pružajući vam osećaj težinskog oslobađanja i smanjujući nelagodu tokom spavanja.

Naddušek Memory V takođe ima dodatne slojeve penastog materijala koji pružaju još veći komfor i mekoću. Ovi slojevi obezbeđuju dodatni osećaj luksuza i udobnosti, omogućavajući vam da se potpuno opustite i uronite u san. Osim toga, naddušek je prozračan i ima odličnu ventilaciju, što vam omogućava da ostanete sveži i suvi tokom cele noći.

Presvlaka nadduška Memory V je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji su mekani na dodir i prijatni za kožu. Presvlaka je takođe periva, što olakšava održavanje higijene i svežine nadduška. Tako ćete uvek imati čistu i prijatnu spavaću površinu.

Dodavanje nadduška Memory V na vašu postelju će značajno poboljšati kvalitet vašeg sna. Osećaćete se kao da spavate na oblaku, sa podrškom koja prilagođava vaše telo i omogućava vam da se potpuno opustite. Memory pena se takođe prilagođava vašim pokretima, smanjujući prenos pokreta sa jedne strane kreveta na drugu i omogućavajući vam i vašem partneru miran san.

Uz naddušek Memory V, dobićete vrhunsku podršku, komfor i luksuz za vaš san. Prepustite se iskustvu spavanja kao nikad ranije i osetite razliku koju ovaj naddušek može napraviti u vašem svakodnevnom životu.

Unapredite svoju spavaću površinu sa nadduškom Memory V i doživite vrhunski komfor i podršku tokom spavanja.
Poboljšajte kvalitet svog sna i probudite se osveženi i spremni za nove izazove.
Dimenzije veće od 60×120 poskupljuju osnovnu cenu 20%
Debljina naddušeka 10cm
Memory
Antibakterijski
Skidajuća navlaka
Medicinski
Presvlaka:
Presvlaka se skida i izrađena je od rastegljivog platna sir.sastava 100% PES-.

Štepana sa 400 g/m2 PES vatom netkanim platnom 30 g/m2 i piling sunđerom 5mm gustine 20kg/m3.
Obod naddušeka je izrađen od specijalnog 3D platna radi ventilacije.
Presvlaka je zatvorena sa PVC zip zatvaračem.
Ispuna:
Sačinjena je od specijalne Memory pene gustine 50 kg/m3, debljine 5 cm i obložena je rastegljivom mrežicom gustine 70 g/m2.
Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom (nije štetan po ljudsko zdravlje) koji je proizveden u EU.
SERTIFIKATI I KVALITET
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
20

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija