Objavljeno: feb 28 2020 04:17

Жлеб за изградњу отпада Cimex

Din

Objavljeno: feb 28 04:17
Pregleda: 9
Уградбени канали за грађевински отпад или такозвана црева за грађевински отпад (отпадне водове) користе се у грађевинарству за сигурно уклањање разбијеног грађевинског материјала до темеља зграде. Уз помоћ ергономских жлебова за грађевински отпад одлагање дробљеног бетона, цигле, плочица и многих других отпада постаје сигурно, брзо и на тачно и специфичном месту. Коришћењем жлебова за отпад спречавате да чврсти материјал падне на своје место.
То смањује ризик за раднике, машине и возила, а сав материјал се сакупља на дну канала, где се обично поставља грађевински контејнер.
Отвори / црева за отпад спојени су у две тачке помоћу ланца. У горњем делу жлебови имају шири и ојачавајући прстен, а у доњем делу су сужени и подсећају на левак. Сваки одбојник опремљен је куком, механизмом за закључавање и ланцем за причвршћивање сваке везе на врх .
На тај се начин елементи отпада за канализацију убацују један у другог и учвршћују ланцем који се закључава у куку горњег дијела. На овај начин постижу се велика брзина склапања, сигурност одлагања / одлагања отпада, као и стабилност створеног стуба отпада за отпатке.

Характеристики
Вид материал: линеен полиетилен LLDPE
Тегло: 8кг.
Горен външен диаметър: 59 см.
Горен вътрешен диаметър: 50 см.
Долен диаметър: 38 см.
Височина: 106 см.
ВАЖНО: Достава из Бугарске
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija