Objavljeno: dec 03 2017 07:29

Presa za cedjenje i mlevenje voća jabuke aronije..

EUR

Objavljeno: dec 03 07:29
Pregleda: 62
Presa velikog kapaciteta, jedinstvena na trzistu, za cedjenje soka jabuke, aronije, dunje, grožđa i ostalog voća jedinstvena na trzistu 4m dužine, koš 250L zapremine ( iskorišćeni deo od mlina do klapne) , koš, pritiskač, klapna sa ojačanjima, mreža (sito) i korito, su od prohroma. Hidraulično otvaranje i zatvaranje klapne, bravljenje, cedjenje soka i izbacivanje "kolača". Pritisak klipa u cedjenju 17t. Nova samo testirana na aroniji, jabuci i dunji.

Mlin velikog kapaciteta (slika 1) za mlevenje voca koji se montira na presu i melje direktno u kos prese. On je izradjen kompletno od prohroma, ima frekfentni regulator broja obrtaja. Melje jabuku, dunju, aroniju, paradajz, papriku za ajvar i sve sto vam padne na pamet. Skida se lako sa prese i ima nosace za montazu na kace, burad ili druge posude.
Mašine uradili vrhunski inžinjer i varioc-bravar.
Cena prese fiksna, snizena na 5.500e. Izrada prese kostala oko 8.500e a prodaje se zbog odustajanja od bavljenja tim poslom. Mlin 1200e. Mlin se ne prodaje posebno vec samo u z presu a presa moze i sama bez mlina.
Pre zvanja PROCITATI OBAVEZNO sledece:
Iz razloga sto mi ove masine stoje u garazi zatrpane raznim stvarima pa mi treba nekoliko sati da te stvari izbacim napolje i isto toliko da ih vratim nazad, molim da me kontaktiraju samo potencijalni kupci i zaobidju barabe koje se predstavljaju kao kupci a u stvari dodju da bolje islikaju i poskidaju resenja na licu mesta jer se na slici ne vidi bas najbolje.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
62
0637654383

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija