Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

AUTOLAKIRER

0 Din

Oglas preduzeća Nudim posao od: Partners&Orka 28 jun 13:08 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Partners & Orka za svog renomiranog klijenta Autokomerc centra aerodrom, ovlašćenog Audi dilera, koji se nalazi na auto-putu, u blizini aerodroma Nikola Tesla, na adresi Svetog Save 84/c, tražimo:

AUTOLAKIRERA
Mesto rada: Surčin

Opis poslova:
- priprema i lakiranje motornih vozila u skladu sa pravilima struke
- kvalitetno i odgovorno obavljanje zadataka u predviđenom roku
- poštovanje pravila i procedura
Od kandidata očekujemo:
• SSS
• Adekvatno radno iskustvo u branši
• Odgovornost, ljubaznost, preciznost, sposobnost za rad u timu
Nudimo Vam:
- Adekvatan sistem nagrađivanja
- Rad u podsticajnom okruženju
- Mogućnost da unapredite svoja znanja i veštine

Autokomerc d.o.o. je najstarija domaća privatna kompanija u oblasti automobilske industrije, osnovana 1992. godine. Tokom 29 godina uspešnog poslovanja, naša kompanija se bavi prodajom i servisiranjem novih i korišćenih motornih vozila, konstantno usavršavajući i šireći svoj opseg ponude i usluga. Primena evropskih standarda u poslovanju, profesionalizam i visok kvalitet u odnosu prema klijentima, pozicionirali su Autokomerc među najuspešnije kompanije u domaćoj auto industriji.
Autokomerc je ovlašćeni diler eminentnih svetskih brendova Volkswagen i Audi.

Prioritet su kandidati koji imaju iskustva na istim ili sličnim poslovima, ali i nudimo mogućnost kandidatima sa navršenim stručnim obrazovanjem da steknu svoje prvo radno iskustvo u koliko pokažu baš jaku volju I želju da žele da rade.

Kandidati koji su zainteresovani za ovu vrstu radnog angažovanja i ispunjavaju uslove konkursa svoju radnu biografiju mogu proslediti na e-mail adrese: ivana.djurkovic@autokomerc.rs ILI berzaposlova@partners-orka.co.rs
Bliže informacije se mogu dobiti na kontakt telefon 0656405092 ili 0603299934
Usluge agencije su besplatne za kandidate.
Kandidati koji prijave dostavljaju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanje kandidata na osnovu Zakona o zaštiti podataka.
Oglas je aktivan 30 dana.


Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija