Objavljeno: avg 18 2013 04:24

Radite od Kuce sa svog racunara

Objavljeno: avg 18 04:24
Pregleda: 3
Za svakog ko zeli da radi od kuce!!!
Pomocu ove kompanije SFI-Strong Future International-Affiliate koja posluje od 1998 je iz Amerike i bavi se prodajom proizvoda,pocela je i po celom svetu od 2004. Ono sto je izdvaja je to da nam je omogucila da radimo za nju,a kako pitate se. Tako sto reklamiramo kompaniju i proizvode koje se nalaze na njenoji stranici isto tako mozemo da prodajemo licne stvari koje nam nisu potrebne vise..:) Svaki proizvod koji ste reklamirali ili je kupljen preko vaseg linka,vi zaradjujete procenat i nije samo to u pitanju,vec zaradjujete tako sto pomocu vaseg linka uclanjujete i druge ljude npr.vasu porodicu i prijatelje a i sire. Najbitnije sto treba da znate je da ovo nije "OBOGATITI se PREKO DANA" vec cete morati da ulozite dosta truda kako bi uspeli zaraditi. Najbitnije je citati sta vam nudi kompanija!!! Ona ce vas uvesti u sve potrebne detalje,sta i kako raditi,nebili uspeli u svom poslu i vremenom ce vam se to MNOGO ISPLATITI...:) Ako se sve radi kako treba i reklamirate na sto vise sajtova kako inostranim tako i nasim balkanskim,za godinu dana mocicete zaradjivati i do 300eu mesecno pa i vise i to od kuce...zar ima nesto lepse nego,SAM SVOJI GAZDA...:) Imacete podrsku od mene i od ljudi koji vec unajvece zaradjuju,samo vam treba volja i strpljenja jer kao sto sam naveo ovo nije uspeh "PREKO NOCI" niti je igde to moguce. Uclanite se i ja cu biti vas sponzor. Kontakt cemo ostvariti preko skyp-a ili mail-a ili facebook-a,kako bih vam objasnio sta na pocetku da radite. Ovo vas nista nece kostati sem vremena koje ce vam se isplatiti na kraju. Pozdrav i vidimo se..:)

Zeljko Novakovic
http://www.sfi4.com/12804069/FREE

Imate svoju radnju? Proizvodite nešto? Napravili ste nešto kvalitetno, a nemate kome da prodate? Možete imati kupce iz celog sveta!
U TripleCliks on line prodavnici. Ponude su iz preko 190 zemalja sveta.
http://www.tripleclicks.com/12804069/ECA
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija