Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Laka i jednostavna zarada!

0 Din

Tražim posao od: Djole 29 feb 20:17 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Pocnite da zaradjujete od 9.Aprila 2012.
Pravi se BETA verzija WAZZUB-a koja ce biti lansirana 09.aprila! Do tada su vrata svima širom otvorena - kada dodje 9-ti april, vrata se zatvaraju, lansira se BETA verzija i vlasnici dele 50% akcija WAZZUB-a sa svim korisnicima koji su se do tada prijavili za ucešce u ovoj ogromnoj akciji!
Vaše je samo da se registrujete i to na sledeći način:
kopirajte dole navedeni link u vaš internet pretraživač

http://signup.wazzub.info/?lrRef=585bed98

Nakon toga dobijate na Vasu e-mail adresu link za verifikaciju clanstva (potvrdu clanstva).Morate da pritisnete na taj link i time ste odradili verifikaciju tj. potvrdili ste clanstvo.Samim tim postali ste clan WAZZUB kompanije i dobijate svoj referral link za preporuku drugim osobama da se pridruze kompaniji Wazzub.Pravi se BETA verzija WAZZUB-a koja ce biti lansirana 09.aprila! Do tada su vrata svima širom otvorena - kada dodje 9-ti april, vrata se zatvaraju, lansira se BETA verzija i vlasnici dele 50% akcija WAZZUB-a sa svim korisnicima koji su se do tada prijavili za ucešce u ovoj ogromnoj akciji!
Vaše je samo da se registrujete i to na sledeći način:
kopirajte dole navedeni link u vaš internet pretraživač

http://signup.wazzub.info/?lrRef=cd42d785

Nakon toga dobijate na Vasu e-mail adresu link za verifikaciju clanstva (potvrdu clanstva).Morate da pritisnete na taj link i time ste odradili verifikaciju tj. potvrdili ste clanstvo.Samim tim postali ste clan WAZZUB kompanije i dobijate svoj referral link za preporuku drugim osobama da se pridruze kompaniji Wazzub.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija