Objavljeno: okt 21 2014 10:30

Agenti za posredovanje u prodaji nekretnina

Objavljeno: okt 21 10:30
Pregleda: 5
Preduzeće Dukat Nekretnine d.o.o. iz Beograda registrovano je za poslove posredovanja u prometu nepokretnosti. Naš moto je da je posao uspešno obavljen jadino ako su sve tri strane (kupac, prodavac i posrednik) zadovoljne. Za takav rad potrebni su nam vredni, ambicioznu, uspešni i staloženi ljudi sa znanjem i iskustvom u ovoj oblasti. Sedište preduzeća nalazi se u centru Beograda.

Osnovni podaci
GradBeograd
Vrsta zaposlenjaHonorarni posao
Radno vremePuno radno vreme
Stručna spremaVisoka stručna sprema, Viša stručna sprema, Srednja stručna sprema
Opis posla
Posao je kombinacija kancelarijsko-terenskog rada i zasniva se na poznavanju psihologije rada u prodaji i veštini efikasne komunikacije. Posao je dinamičan, omogućava kvalitetne kontakte, brzo napredovanje i dobru zaradu.

Broj izvršilaca
3

Znanja i veštine
Poželjna sposobnost je komunikativnost, pozitivan stav i poznavanje psihologije ljudskog ponašanja. Neophodno je i osnovno poznavanje rada na računaru.

Profil kandidata
Kandidati treba da poseduju višegodišnje radno iskustvo na poslovima agenta ili menadžera u sektoru posredovanja u prometu nepokretnosti. Traže se kandidati pre svega orjentisani ili usko specijalizovani za rad na teritoriji Novog Beograda, Zemuna, Karaburme i Mirijeva

Radno iskustvo
Potrebno je radno iskustovo.

Nudimo
Kvalitetne radne prostorije i prijatno radno okruženje. Omogućavamo maksimalnu samostalnost u radu uz podršku celog tima. Obezbeđujemo kvalitetan marketing i nudimo korektne procente za realizaciju posla.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija