Objavljeno: jul 08 2021 12:49

Izrada CVja na nemackom jeziku

Objavljeno: jul 08 12:49
Pregleda: 2
Želite da pronađete posao u Nemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj. Potreban Vam je profesionalni CV( Lebenslauf) kao i propratno pismo (Bewerbungsschreiben)? Na pravom ste mestu. Prvi korak do uspešnog pronalaženja posla zavisi od dobro napisane poslovne biografije. Na osnovu višegodišnjeg iskustva i saradnje sa nemačkim agencijama za traženje posla, nudimo Vam uslugu profesionalne izrade CV-ja na nemačkom jeziku.
Pored CV-ja od izuzetne važnosti za poslodavce nemačkog govornog područja predstavlja i Vaše motivaciono/propratno pismo. Na koji način što bolje predstaviti sebe i ostaviti što bolji utisak kroz propratno pismo? Budite slobodni da sve ovo prepustite nama. Što se tiče ličnih podataka koje nam dostavljate u svrhu izrade CV-ja i propratnog pisma, možete biti apsolutno sigurni u privatnost i zaštitu istih.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija