Objavljeno: mar 18 2017 04:14

Samostalni auto tapetar za rad u Svedskoj

Objavljeno: mar 18 04:14
Pregleda: 10
Tapetarska radionica sa preko 20 godina iskustva a zadnje tri godine sa sjedistem u Svedskoj, okolica Stockholm-a
Zbog povecanja obima posla mi smo u potrazi za jednim samostalnim majstorom tapeciranja namjestaja, vozila i plovila kao i proizvodnju brodskih tendi. Pod pojmom samostalni majstor podrazumijeva se krojenje, sivanje i tapeciranje modernog namjestaja, vozila i plovila tj. samostalnost u radu od pocetka do kraja projekta.
Sudionici koji su usli u uzi krug i koje obavijestimo da su dobrodosli na probni rad u trajanju od 5 radnih dana ili 40 sati tjedno uz mogucnost prekovremenog rada Osiguran besplatan smjestaj za vrijeme provedeno na probnom radu u "Studio apartman" sa krevetom, kuhinjom koja ukljucuje frizider, stednjak, mikrovalnu pecnicu, sudoper, tus /wc, wi-fi, grijanje na struju za vrijeme probnog rada placa je brutto 100 kr/sat mogucnost pokrivanja troskova puta
Minimum 5 godina radnog iskustva samostalnost od pocetka do kaja projekta pedantnost, marljivost, zelja za usavrsavanjem, timski rad mogucnost obavljanja interviev-a skype-om, viber.. kao i pokazna vjezba prijava obavezna pa stoga u obzir dolaze osobe sa EU i Non EU putnom ispravom posaljite svoj cv, svijedodzbe o zavrsenim tecajevima, slike i svime sto bi bilo korisno za vas, osobe koje su zadovoljile gore recene uvijete ili za koje mi odredimo da ispunjavaju uvijete, obavijestiti ce mo o daljnjim postupcima.
[email protected]
www.theworkshop.se
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10
+46704928848

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija