Objavljeno: jun 18 2020 05:00

Saradnica za prodaju stana

Objavljeno: jun 18 05:00
Pregleda: 3
Vlasnik bi angažovano sposobnu saradnicu za osmišljavanje, planiranje, organizovanje i realizaciju prodaje stana.
Stan je u strogom centru, moderno sređen, 4 sobe, velika terasa, savremeni tehnički uređaji.
Stan je pogodan za luksuzni pp, inostrano predstavništvo, kvalitetnu ordinaciju, ili za stanovanje + poslovanje mlađeg urbanog para.
Stan nije pogodan za porodično stanovanje odnosno za porodicu sa decom. (Zgrada iz 1936. god. u kojoj nije uveden lift, minijaturna kuhinjica, jedan mokri čvor ...).
Da ne pričaš uobičajene uopštenosti: stan je dat u ponudu u desetak agencija, objavljuje se prodaja u "Politici" i "HALO" oglasima, postavljen je ogls na eletronskim oglasnicima ...
Potrebno je osmisliti i realizovati ponudu koja će targetirati odgovarajuću ciljnu grupu, a posebno potencijalno zainteresovane inostrane kupce.
Saradnica bi trebalo da se uključi od početka, da planira, osmisli i realizuje modele ponude - prodaje koji nisu standardni, da radi prezentaciju stana uživo i online, da komunicira sa potencijalno zainteresovanim kupcima ... sve do uspešne finalne realizacije prodaje i isplate kupoprodajne cene.
Naknada: ISKLJUČIVO procenat od postignute kupoprodajne cene, po finalnoj realizaciji i isplati.
NE bilo koji drugi model.
NE angažujem osobe kje nude parcijalne usluge za honorar.
Ako "vidiš sebe" u ovom angažmanu, zamoliću te da me kontaktiraš i navedeš svoju email adresu i broj mobilnog, radi dalje komunikacije.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija