Objavljeno: sep 30 2019 01:03

TOP LOKAL NA FREKVENTNOJ LOKACIJI U NOVOM SADU !!!

Objavljeno: sep 30 01:03
Pregleda: 6
EXTRA PONUDA - TOP LOKAL, izuzetno LEP, prizemni u celosti, 33m2, sa ulicnim frontom od cak 6m, sav potpuno u staklu, IZUZETNO FUNKCIONALAN, pa deluje da ima vise m2, NA FREKVENTNOJ LOKACIJI u najtrazenijem najguscem delu grada Novoj Detelinari u ulici Janka Veselinovica (po istrazivanju GUS-a jedna od najprometnijih ulica u NS koja je u nastavku Bulevara Jase Tomica i direktno povezuje Bulevar oslobodjenja i Bulevar Evrope).

U ulici Janka Veselinovica gde je ovaj lokal u nepoarednoj blizini nalaze se i : vrtic, srednja skola za dizajn, pravoslavna crkva, Detelinarska pijaca... sto jasno govori da je rec o ODLICNOJ LOKACIJI u jednoj od najopterecenijih ulica na Detelinari i u Novom Sadu. Uz to ova ulica je jedna od redjih na Detelinari koja direktno izlazi na Bulevar Evrope.

Lokal je blize Bulevaru Evrope, odmah pored mesare Neoplanta, prodavnice Mikromarketa, restorana Dva stapica..., a samo par desetina metara od laboratorije Biotesta i svih igralista u ovom delu grada na Bulevaru Evrope, koje koriste stanovnici Detelinare: sportskog, decijeg i igralista kucnih ljubimaca - pet igralista...

Lokal je zaista IZUZETNO DOBRO POZICIONIRAN (na raskrsnici svih ruta), lepog oblika, izuzetno vidljiv i pregledan zbog sirokog fronta u staklu, svetao, sa lepse suncane i opterecenije strane ulice.

Generalno VEOMA RETKO je te kvadrature, izgleda i funkcionalnosti nesto SLICNO U PONUDI U NS, a da je SVE PRIZEMNO, SIROKOG FRONTA, ODLICNE POZICIONIRANOSTI i da ujedno odgovara ZA SVE NAMENE.

Izdaje se iskljucivo pravim - ozbiljnim klijentima, koji znaju posao, traze nesto dobro i na duzi period.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj lokal PO POVOLJNIM USLOVIMA BEZ IKAKVE PROVIZIJE, uz MOGUCNOST RAZNIH DOGOVORA pozovite.

Kontakt tel. 061-250-67-76
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0612506776

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija