Kompanijski oglas Objavljeno: avg 20 2017 10:16

Organski uzgojena aronija - sveže ubrani plodovi

Din

Objavljeno: avg 20 10:16
Pregleda: 10
Plod aronije je prava riznica vitamina i minerala. Tako se u bobici aronije nalaze folna kiselina, beta karoten, kalijum, kalcijum, gvožđe, mangan, molibden, jod i fosfor,vitamini A, C, B2, B6, B9, E te vrlo rijetki, ali jako korisni vitamin P. Međutim, glavni adut je antocijanin, koji aroniju čini jednim od najjačih antioksidansa.

Veliki neprijatelji ljudskog tela su slobodni radikali koji mogu uzrokovati oštećenja zdravih ćelija. Oni su posledica stresnog načina života, nezdrave hrane koju jedemo i zagađenog vazduha kojeg udišemo. Nagomilavanje slobodnih radikala narušava zdravlje i stvara podlogu za brojne hronične bolesti i kancerogena oboljenja. Antioksidansi su materije koje neutrališu postojeće slobodne radikale, onemogućavaju nastavak novih i spriječavaju reakcije oksidacije. Na taj način oni štite čovjeka od mnogih bolesti i usporavaju proces starenja organizma. Antioksidansi dijeluju tako da snižavaju nivo holesterola, štite od srča
Opis linka

Miroslav

Prodaja prirodnih preparata za zdravlje
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija