Objavljeno: jan 15 2020 12:53

Priprema za prijemni ispit - Psihologija

EUR

Objavljeno: jan 15 12:53
Pregleda: 13
Priprema za prijemni ispit za učenike koji za upis na fakultet spremaju knjigu iz psihologije.

Trajanje priprema je 4 meseca. Časovi se prva tri meseca organizuju tri puta nedeljno, dok se četvrtog dodaje još jedan čas nedeljno (ukupno četiri).

Pripreme se realizuju prema ustaljenom planu i programu. Teži se razumevanju gradiva kroz prilagođavanje stručnog jezika uzrastu učenika, praćenje njegovih potreba i kontinuirano interaktivnu nastavu.

Tokom poslednjeg meseca priprema učenik dobija 4 probna testa koji omogućavaju trenutnu evaluaciju i notiranje slabih tačaka na koje treba dodatno obratiti pažnju, u cilju najboljih rezultata.

Cena priprema

52 časa u trajanju od 90min na adresi nastavnika - 400e.

52 časa u trajanju od 90min za dolazak na adresu na teritoriji Vračara, Konjarnika, Šumica, Zvezdare (Učiteljsko naselje, Bulevar Lion -Cvetkova pijaca) - 400e

52 časa u trajanju od 90min online pripreme - 400e

52 časa u trajanju od 90min dolazak na adresu u drugim delovima grada - 460e.

Postoji mogućnost plaćanja u dve rate (prva na početku, druga nakon dva meseca). Učenik dobija priznanicu i lične podatke nastavnika radi garancije.

Nastavnik je dipl. psiholog, master kliničke psihologije, sa položenim državnim ispitom.

Saradnja je pola uspeha, stoga mi je u radu sa učenicima ona na prvom mestu i nadam se tome da će nas i u 2020. godini dovesti do još mnogo položenih prijemnih ispita! :)

Sanja
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija