Objavljeno: nov 03 2016 07:15

Servis za auto klime i mehaniku

Objavljeno: nov 03 07:15
Pregleda: 13
Adresa servisa :Čingrijina 52 Zvezdara

Telefon: 011/3347-861 i 063/111-97-57

Redovni servis klime uključuje pražnjenje celokopne instalacije, zatim vakuumiranje kako bi se iz sistema izvukla sva vlaga nastala kao posledica zasićenja sušača ili intervencija na vozilu pri kojima je instalacija klime bila otvorena i izložena atmosferskim uslovima. Nakon vakuumiranja i testiranja na eventualna curenja u instalaciji mašina u sledećoj fazi ubacuje u sistem sintetičko PAG ulje koje se pri radu klime meša sa freonom praveći tako smešu ulje/gas neophodnu za rad sistema klime. Uz ulje u sistem se ubacuje i UV marker boja koja obeležava mesta eventualnih curenja u sistemu.
Na kraju ubacuje se i freon R-134a u tačno propisanoj meri, sistem pušta u rad uz proveravanje pritisaka u sistemu. U sklopu redovnog servisa klime obavlja se i zamena filtera kabine (polenski filter) ukoliko ovaj već nije zamenjen pri redovnim servisima vozila. U uslovima korišćenja vozila u gradskoj sredini uobičajeni interval zamene polenskog filtera je na svakih 6 meseci.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13
0631119757

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija