Objavljeno: okt 22 2019 08:08

Komplet za obnovu boje kože

Din

Objavljeno: okt 22 08:08
Pregleda: 18
Komplet za lako obnavljanje kože omogućava vam da pravilno očistite kožu kako biste uklonili sve površinske prljavštine, masti i kontaminaciju, a zatim da obnovite farbu.

Leather Ultra Clean

Siguran za upotrebu, nežno sredstvo za čišćenje kože koje može ukloniti i najteže fleke sa kože. Čištite sunđerom da bi se stvorila pena koja prodire u strukturu kože i lako uklanja nečistoću.

Leather Re-Colouring Balm

Krema za farbanje kože osvežava boju svih starih i novih proizvoda od kože. Imamo 21 boju formulisanu za upotrebu na koži od tamne do svetle nijanse. Izvrsno deluje na izbledela područja koja su bila izložena sunčevoj svetlosti ili direktnoj toploti, a idealna je za bojenje mačjih ogrebotina i ponovno bojenje suvih i izbledelih područja. Balzam za bojenje se apsorbuje 100% u kožu, tako da se neće prenositi na vašu odeću.



Sunđeri i krpe

Sunđer za lako čišćenje kože i meka krpa za nanošenje kreme za ponovno bojenje.

NAPOMENA: Za ogrebotine će balzam za bojenje delovati samo ako je ogrebotina svetlija od boje kože, a ako je ogrebotina tamnija, trebaće vam Leather Touch Up Kit.

NAPOMENA: Kod lakših fleka, balzam za bojenje će raditi samo ako je koža u stanju da ga upije - da biste to proverili, stavite malu kap vode na oštećeno mesto i proverite da li će je koža upiti. Ako koža nije upijajuća, trebat će vam Leather Touch Up Kit (za male površine) ili Leather Colourant Kite (za veće površine). Veliko područje može se definisati kao nešto veće od teniske lopte.

www. furnitureclinic. rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
18

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija