Objavljeno: okt 17 2019 03:17

Sredstvo za uklanjanje mrlja sa kože

Din

Objavljeno: okt 17 03:17
Pregleda: 17
Leather Stain Remover dizajniran je za uklanjanje mrlja sa svih vrsta premazanih kože bez oštećenja premaza.

Proizvod je mešavina lakih rastvarača koji zajedno čine dugi molekularni lanac tako da kada se koristi za uklanjanje mrlja, proizvod nije previše agresivan. To se može uporediti sa toplom i hladnom vodom i načinom na koji se molekuli drugačije ponašaju.

Siguran je za upotrebu na svim tipovima kože osim velura i nabuka, ali se mora posebno paziti kada se koristi na Bicast (PVC obložena koža), dvobojnu ili fabrički istrljanu kožu. Ako imate upijajući tip kože, kao što je anilin ili Pull Up (to su kože koje upijaju - da biste utvrdili da li je koža upijajuća, uradite sledeći test - Ukapajte nekoliko kapi vode, ako je apsorbuje, onda je koža anilin. Ako voda ostane na površini probajte etanol - ako postoji apsorpcija ili delimična apsorpcija - ovo je Pull Up - koža premazana uljem ili voskom). Leather Stain Remover neće biti efikasan. Umesto toga, koristite Leather Degreaser za uklanjanje fleka s ovih tipova kože.
250ml Leather Stain Remover je dovoljan za obradu 1m kvadratni.
www. furnitureclinic. rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
17

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija