Objavljeno: jan 03 2023 03:51

Pisanje diplomskih, master radova i statistička analiza

Objavljeno: jan 03 03:51
Pregleda: 7
Kvalitetna i originalna izrada svih vrsta radova (seminarski, diplomski, master, specijalistički, naučno-istraživački, projektni zadaci) iz oblasti društvenih i humanističkih nauka (književnost, psihologija, pedagogija, sociologija, andragogija,…) i ostalih srodnih oblasti (hotelijerstvo, marketing, menadžment,…). Radovi se izrađuju u skladu sa zahtevima konkretnog fakulteta uz korišćenje savremene i relevantne literature. Garantovan visok kvalitet i autentičnost radova uz primenu APA akademskih standarda. U cenu je uključena i lektura.

Izrada anketa za istraživanje, nacrta istraživanja, unos podataka, statistička analiza i interpretacija podataka u SPSS programu.

Stručni tim čine profesor književnosti i psiholog.
Višegodišnje iskustvo u pisanju radova, najbolja reklama su zadovoljni klijenti koji me preporučuju svojim prijateljima.

Cena zavisi od obima i kompleksnosti rada, dostupnosti literature, roka za izradu i podložna je dogovoru. Možete me kontaktirati na mejl adresu: [email protected] ili na telefon/viber 0692122691.

U upitu je potrebno da navedete: temu i vrstu rada, broj strana i rok izrade i odgovoriću Vam u najkraćem roku.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7
0692122691

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija