Objavljeno: apr 20 2021 03:30

Letnji kamp za decu

Din

Objavljeno: apr 20 03:30
Pregleda: 9
Berlitz škola je osnovana 1878. godine, a program Summer City Camp postoji već trideset godina u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Švajcarskoj i u drugim zemljama u Evropi. Zbog toga možemo reći da u takvom načinu rada sa decom imamo najduže iskustvo kada je reč o privatnim centrima za učenje jezika!

Berlitz Letnji Kamp će obogatiti govor i unaprediti veštinu slušanja Vašeg deteta na engleskom i nemačkom jeziku kroz niz zabavnih aktivnosti koje stimulišu dečiju kreativnost.

Neke od aktivnosti na kampu: pevanje pesama na engleskom/nemačkom jeziku, igranje grupnih igara, kreativne radionice crtanja, bojenja, sastavljanja objekata od kartona i raznih drugih materijala, pravljenje sopstvenog pozorišnog komada u kojem će deca glumiti, vajanje, časovi fiskulture sa fitnes trenerom, plivanje i časovi kuvanja.

Predavači na kampusu su specijalno obučeni za rad sa decom i često su i maternji govornici ili na tom nivou jezika na kom se kamp održava.

U grupama će biti najviše po desetoro dece, podeljene prema nivoima znanja i prema uzrastu. Dva predavača po grupi brinu o deci tokom svih nastavnih i zabavnih aktivnosti.

Kamp se održava na najeksluzivnijoj lokaciji u gradu. (British International School).

Početak novog Berlitz letnjeg kampa je 28. juna i trajaće do 31. jula 2021

Berlitz Letnji Kamp predstavlja intenzivno učenje engleskog i nemačkog jezika za decu u našem gradu kroz zabavne aktivnosti od 09-17h . Namenjen je deci i tinejdžerima od 5 do 14 godina.

Vise o nama : https://berlitz.co.rs/letnji-kamp

Sve informacije o letnjem kampu i o rasporedu aktivnosti možete dobiti u našem Centru na Novom Beogradu u ulici Vladimira Popovića 44, na broj telefona 069/305-0054 ili nam pišite na adresu: [email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
0693050054

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija