Objavljeno: sep 03 2022 03:23

Profesionalna izrada CV biografija

EUR

Objavljeno: sep 03 03:23
Pregleda: 14
Pišem i izrađujem CV-je, propratno i motivaciono pismo na nemačkom (Lebenslauf), engleskom, češkom i srpskom jeziku, latiničnom ili ćiriličnom pismu, sa jednostavnim/klasičnim ili profesionalnim/specifičnim dizajnom u CV, Europass, Linkedin i ostalim formatima. Dovoljno je da priložite potrebne podatke i fotografiju (preporuka je fotografija ista ili slična kao za dokumenta (ličnu kartu, pasoš i sl...). CV biografija se izrađuje prema vašim željama i zahtevima.

Ja sam grafički dizajner i diplomirani pravnik i za sebe imam ogromno iskustvo i na stotine urađenih CV-ja. Od presudnog je značaja da dobijete dobro, kvalitetno i stručno napisan CV sa relevantnim informacijama za buduće zaposlenje. Možda baš vi budete njihov novi izbor. Svaki rad je za sebe originalan, garancija prolaza. Za više informacije, možete se kontaktirati preko SMS-a na broj telefona +381/61-226-52-64, Viber/WhatsApp, ili na mail: [email protected]

Pitanje: Kako plaćanje?
Odgovor: Plaćate kad završim sa izradom preko žiro računa.

KONTAKT:
+381/61-226-52-64
[email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
14
+381612265264

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija