Objavljeno: okt 27 2015 07:23

Assimil Naucite engleski i nemacki bez muke

Din

Objavljeno: okt 27 07:23
Pregleda: 7
Metod Assimil je metod svakodnevnog učenja, namenjen ljudima koji imaju svoje poslove i zanimanja i od kojih se ne može zahtevati još neki zamorni dopunski rad. On zahteva manje intelektualan napor a više sposobnost automatskog primanja, koju svi imamo.
U metodi naucite jezik bez muke, govorićemo o aktuelnom i govornom jeziku, odnosno o jeziku koji se danas koristi u najraznovrsnijim situacijama svakidašnjeg života: kada treba da tražite neko obaveštenje ili nešto da kupite, kada treba da telefonirate ili da odete kod lekara. . . a zašto ne i kada treba da tražite stan ili posao. U ovoj metodi nastojimo da Vas uputimo u osnove gramatičke strukture jezika i najosnovniji vokabular ali i u samu civilizaciju zemalja koja će Vam koristiti u upoznavanju života i zivotnih situacija.
U tome smo poštovali uravnotežen i prirodan ritam Assimil metoda. Pristup učenju koji čini naše metode veoma uspešnim već više od 70 godina je zasnovan na principu Intuitivnog usvajanja (asimilacije). On se sastoji od svakodnevnog druženja sa jezikom koji se uči i postupnog upoznavanja sa gramatikom i rečima tog jezika. Učenje se odvija u dve različite faze:
- Pasivna faza, tokom koje ostvarujete neposredan kontakt sa jezikom čitajući, slušajući i ponavljajući svaku lekciju.
- Sledi aktivna faza, koja vam omogućava da primenite usvojene strukture i mehanizme, nastavljajući da uspešno napredujete u učenju jezika.

Govorni zapis je sa kaseta prebacen u mp3 format. Moze se slusati na racunaru, ili na mobilnom telefonu, ili na mp3-plejeru. Tekstovi iz prirucnika su skenirani u visokoj rezoluciji i zapamceni u tif formatu. Mogu se gledati pomocu bilo kog programa za pregledanje slika na racunaru, ili se mogu odstampati na stampacu. Vazi za engleski i za nemacki jezik.

Paket sadrzi multimedia CD

Za sva pitanja stojim na raspolaganju.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7
+38163482589

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija