Objavljeno: nov 18 2021 06:21

Pomoc u kuci

Objavljeno: nov 18 06:21
Pregleda: 9


Gospodin u ranim četrdesetim, rastavljen, sa decom, dobro situiran, obrazovan, galantan, markantan, zanimljiv, traži isključivo raspoloživu žensku osobu za pomoć u kući i svim drugim sferama života (nabavka, održavanje, svi poslovi oko kuće/stana, pomoć oko posla, deljenje obaveza kao i obavezno deljenje intime).

Šta nudim?

Nudim dobru platu (daleko iznad proseka, predmet je dogovora), sa mogućnošću obezbeđivanja/iznajmljivanja posebne stambene jedinice (plaćena kirija i računi), fleksibilno radno vreme, korektan, otvoren i fer odnos pun uvažavanja, pomoć i podršku u svakom smislu.

Šta tražim?

Damu, poželjno srednjih godina (nije presudno i nema „granica“), vitalnu, vedru duhom, otvorenu, kosmopolitu, spremnu na direktan i iskren dogovor kojeg ćemo se oboje pridržavati, apsolutno diskretnu, samu ili u paru. Poželjne su ozbiljne osobe, u koje mogu da imam poverenja, naravno da mogu da se prijave osobe sa decom, idealno bez previše „fiksnih“ obaveza kako bi smo se lakše uklopili.

Zainteresovani ste?

Molim Vas pošaljite prijavu za posao na mail adresu [email protected].

Prijava treba da sadrži Vašu biografiju (rezime ili CV), kratak opis Vas i onoga zašto mislite da ste dobar izbor za ovaj posao (kao i kratak opis onoga kako Vi vidite sebe u obavljanju ovog posla), Vaša finansijska očekivanja, kao i fotografiju na kojoj se vidi Vaše lice i figura. Svi elementi prijave su obavezni, molim Vas da Vaše prijave dostavite najkasnije do 1.12.2021. godine.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija