Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Profesionalna izrada CV biografija

0 Din

Prodaje se od: Stefan Dimitrijevic 12 okt 08:45 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Pišem i izrađujem CV-je, propratno i motivaciono pismo na nemačkom (Lebenslauf, Bewerbung), engleskom, češkom i srpskom jeziku, latiničnom ili ćiriličnom pismu, sa jednostavnim/klasičnim ili profesionalnim/specifičnim dizajnom u CV, Europass, Linkedin i ostalim formatima. Dovoljno je da priložite potrebne podatke i fotografiju (preporuka je fotografija ista ili slična kao za dokumenta (ličnu kartu, pasoš i sl...). CV biografija se izrađuje prema Vašim željama i zahtevima.

Ja sam grafički dizajner, informatičar, programer, fotograf, i isto kao diplomirani inženjer iza sebe imam ogromno iskustvo i na stotine urađenih CV-ja. Od presudnog je značaja da dobijete dobro, kvalitetno i stručno napisan CV sa relevantnim informacijama za buduće zaposlenje. Možda baš Vi budete njihov novi izbor. Svaki rad je za sebe originalan, garancija prolaza. Za izradu je potrebno 1 do ⅗ dana. Za više informacije, možete se kontaktirati preko SMS-a na broj telefona +381/61-226-52-64, Viber/WhatsApp, ili na mail: stefdimitrovski96@gmail.com

Pitanje: Kako plaćanje?
Odgovor: Plaćate kad završim sa izradom preko žiro računa.

KONTAKT:
+381/61-226-52-64
s.dimitrijevic@sumadija.co

Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija