Objavljeno: jan 05 2013 03:01

Auto servis

Objavljeno: jan 05 03:01
Pregleda: 6
Servis za odrzavanje i popravku auto klima i termo-rashladnih sistema na vozilima svih vodecih svetskih proizvodjaca.

Nase visegodisnje iskustvo,specijalizovani kadrovi za rad na polovnim vozilima i vozilima pod garancijom, kvalitetna oprema za dijagnostiku, testiranje i specijalni alati za kontrolu auto klima, garancija su brze i kvalitetne usluge.

Voznja automobilom je idealno sredstvo spojiti prijatno sa korisnim.

Postoji li ista bolje da ispuni ovaj zahtev, nego auto klima vaseg automobila? Ni jedan uredjaj u automobilu vam ne daje vise komfora u voznji od auto klime.

Sta treba znati o auto klimi vaseg vozila?

* Auto klima u vasem automobilu zahteva redovno odrzavanje kao i ostali sistemi na automobilu.

* Pre pocetka letnjeg perioda, a pogotovu pred duzi put ili odmor potrebno je u specijalizovanom servisu proveriti rad auto klime.

* ... Zasto proveriti u specijalizovanom servisu? Zato sto je rashladni sistem na vasem vozilu mehanicki sklop cevi, creva, rashladne pumpe (kompresora), kondezatora( tj. hladnjaka, kako ga narod zove), isparivaca (izmenjivac u kabini) i sve to napunjeno visokim pritiskom rashladne tecnosti (freon) i ulja.

* Freon je rashladni gas koji u smesi sa uljem pod odredjenim pritiskom cirkulise kroz rashladni sistem vaseg vozila i svako nestrucne "opravke" mogu dovesti do havarije sistema, a da ne pominjemo povrede i opekotine od freona i ulja.

* Freon je rashladni gas koji je pod pritiskom i koji u dodiru sa kozom moze dovesti do opekotina 2. stepena, slepila i gusenja.

* Unutrasnji ventilacioni kanali se moraju dezinfikovati jer se u toku rada auto klime stvara kondenz koji je idealan za talozenje i razmnozavanje bakterija. Bakterije u ventilacionom sistemu mogu stetiti vasem i vasih suvozaca zdravlju. SERVIS SALE ce vam svojim dugogodisnjim iskustvom pruziti servise auto elektrike i auto klima sa najnovijim uredjajima za servisitanje auto klima ARIAZONE za koje su i sami generalni zastupnici u Srbiji.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija