Objavljeno: jan 14 2013 10:27

Auto servis

Objavljeno: jan 14 10:27
Pregleda: 9
Auto servis ADAM je osnovan 09.06.1981. godine u Zemunu, u ulici Jakuba Kuburovića gde se i danas nalazi. Servis otvara Milojko Adamović zajedno sa svojom suprugom Milom Adamović u dvorištu porodične kuće.

Vizija vlasnika auto servisa je bila da to bude jedan od malobrojnih vulkanizerskih servisa kako u Zemunu tako i u Beogradu, koji bi kupcu pružili profesionalnu uslugu i adekvatnu cenu za pružene usluge. Auto servis ADAM je među prvima počeo sa prodajom pneumatika kroz sam servis jer je do tada praksa bila da se pneumatici prodaju uglavnom po specijalizovanim prodavnicama auto delova i potom montiraju kod „nekog majstora“. Uporedo sa započinjanjem vulkanizerskog posla auto servis ADAM je započeo i posao centriranja trapa na automobilima.

Nakon 10 godina rada auto servis ADAM otvara novi servis na još jednoj lokaciji pokušavajući time da doprinese još bolju saradnju sa svim svojim klijentima i uštedu vremena svima kojima vreme dosta znači. U to vreme započinjemo i širenje palete marki pneumatika koje su i danas zastupljene u našem auto servisu. Izrastamo u jednog od vodećih prodavaca pneumatika u Beogradu i trudimo se da uvek idemo u korak sa tendencijama koje dolaze u ovoj vrsti biznisa.
www.adam.co.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija