Objavljeno: feb 03 2024 12:06

Drveni pragovi vrata i gazišta stepeništa, potproz

EUR

Objavljeno: feb 03 12:06
Pregleda: 505
Drveni pragovi vrata i gazišta stepeništa, potprozorske daske (pvc,drvo), police, daske za šankove...
Izrada i ugradnja pragova i gazišta drvenih za vrata i stepeništa, prozore, police, šankove - prvenstveno hrast, u klasi i kvalitetu, a može i bukva, bor/smreka, jasen; materijal - drvo,masiv,oblikovanje prema uslovima,obrada ivica i hrapavosti,sečenje na meru,usecanja zbog zakrivljenih površina,lakiranje i/ili bojenje u određenu dostupnu nijansu,fugovanje eventualnih zazora,postavljanje lajsni po potrebi, izrada praga po meri i zahtevima podova u pogledu nivelacija itd
Cena se formira nakon utvrđivanja potrebnih dimenzija i količine materijala, vrste drveta, završne boje, posebnih zahteva u pogledu konstrukcije praga...
Pragovi za ulazna vrata ili vrata kupatila - preporuka je da ide tvrđe i otpornije drvo-hrast i bukva, mada u ovom slučaju hrast ima prednost,pogotovo za veće dubine tj širine.
Po potrebi stavlja se i lajsna, aluminijumska ili pvc, nekad je moguće i drvena, zbog zazora u spoju sa keramikom ili drugom dodirnom površinom
Prosečan hrastov prag za vrata dimenzija 60-90cm u dužinu,standardne debljine tj visine 2cm i širine 6-20cm sa montažom 45eur do 75eur, sa prirodnim bezbojnim lakom dok bojenje na primer u belo ili neki nijansu je 10-15e više.
Veće visine pragova, 3-9cm, veće dubine,preko 20cm,i veće dužine od 1m posebno se i drugačije obračunavaju a svakako konačna cena nakon uzimanja svih potrebnih mera na terenu i sagledavanja svih zahteva u pogledu izrade.
Potprozorske daske se pbraćunavaju slično kao i pragovi.
Gazišta su najčešće dostupna u debljinama od 3cm (bukva,bor) i 4cm (hrast,jasen)
Čeone strane-čela su obično 2cm debljine.
Gazište za stepenik može sa čeonom stranom ili bez nje.
Hrastovo gazište od 4cm debljine i do 30cm dubine,do 1m dužine sa montažom i lakiranjem 120e, za više komada moguća izvesna korekcija cene.
Napomena: Prvenstveno radim sa hrastovim drvetom i najkvalitetnijim materijalima
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
505
0628926504

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija