Objavljeno: feb 03 2024 12:05

Luk-arka kao prolaz umesto vrata, luk nad dovratko

EUR

Objavljeno: feb 03 12:05
Pregleda: 24
Luk-arka kao prolaz umesto vrata, luk nad dovratkom iznad vrata na pregradnom zidu
Izrada luka/arke lučnog dela nad vratima odnosno na prolazu umesto vrata na pregradnom zidu
može i sa pregradnim zidom tj izrada i pregradnog zida
cena zavisi od obima radova, vrste materijala itd
moguća je izvedba luka-arke na postojecem dovratku (delu zida iznad vrata) od gipsa ili siporeksa ili drugog pregradnog materijala (cigla, giiter blok... ) kao i izrada dovratka i luka na njemu.
Orjentaciona cena za izradu samo luka na postojećoj gipsanoj konstrukciji, odnosno konstrukciji od siporeksa/y-tong bloka 40-50e u proseku, bez završne obrade (računa se posebno, okvirno još toliko). To važi sa standardno rastojanje do oko 90cm. Preko toga cena se uvećava procentualno, najčešće proporcionalno uvećanju rastojanja u odnosu na 90cm. Npr za luk 1,5m to je oko 50-60% više. To je sve okvirno a konačno na licu mesta-dogovor u zavisnosti od procene (vrsta materijala, obim radova, drugi prateći faktori... ).
Ukoliko je potrebno uraditi i konstrukciju dela zida iznad vrata (dovratak) ili srušiti deo zida zbog prostora/visine, opet u zavisnosti od složenosti i obima posla kao i vrste materijala zbog potrebnog ojačanja celokupne konstrukcije (armiranja itd), cena se kreće od nekih 60e-100e dodatno na postojeću cenu izrade luka, na rastojanju do oko 90cm.
Izrada luka od gipsane konstrukcije na postojecoj betonskoj ili drugoj čvršćoj podlozi je ok200eur do 1m dužine.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
24
0628926504

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija