Objavljeno: apr 20 2020 12:09

Servis automatskih staklenih (senzorskih) vrata -

EUR

Objavljeno: apr 20 12:09
Pregleda: 5
Posle godina korišćenja u jednom trenutku sve mora da se pokvari. Kada se to dogodi potrebno je uređaj popraviti da bi i dalje bio u upotrebi. Misli se na zamenu pokvarenih i dotrajalih delova, podmazivanje rotacionih delova i eventaulno podešavanje pokretnih delova, kao i na popravljanje elektronskih sklopova (centrala).

Servisiramo sve vrste automatskih staklenih (senzorskih) vrata - Assa Aloy, Aprimatic, BFT, Besam, Beninca, Came, Cuppon, G-U, Geze, FAAC, Topp...


Iskustvo u montiranju i servisiranju od preko 20 godina nam je omogučilo da imamo obiman spisak kompletnih programa firmi koji možemo servisirati. Pokrivamo servis celokupnih proizvodnih programa velikog broja firmi koje se bave proizvodnjom automatskih kućnih i industrijskih uređaja, što i možete videti na našem sajtu.

Garantni rok na funkcionisanje novih automatskih uređaja je 2-3 godine (zavisno od uređaja), u kojem garantujemo nesmetan rad. U okviru i po isteku ovog roka, preporučujemo i nudimo održavanje u formi redovnog i preventivnog servisa, koji služi da bi se očuvale karakteristike uređaja.
Kontakt: Miki 063/899-4881
Link ka proizvodu:
http://www.dracom.net
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
0638994881

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija