Objavljeno: jul 01 2022 06:45

Na prodaju razradjen domaći brend garderobe

EUR

Objavljeno: jul 01 06:45
Pregleda: 34
Prodaje se razradjen domaći brend garderobe, koji je na tržištu tri godine.
Lokal u kom poslujemo je potpuno opremljen i renoviran pre ulaska u prostor. Nalazi se na Banovom brdu, u Gogoljevoj ulici, renta je plaćena za narednih 6 meseci.
Lokal je opremljen svime sto vam je potrebno za poslovanje čim dobijete ključeve, u to spadaju i ormari, pult, kabina, stenderi, ofingeri, komoda, presa za apliciranje preslikača na majice, i sva garderoba koja je trenutno na lageru u koju su uključene majice, duksevi, torbe, rolke, teksas jakne, haljine, čarape, kape zimske i letnje, rolna materijala od oko 20kg, ogrlice koje su rucno pravljene, bedževi, preostali preslikaci..
Naš brend je prepoznatljiv po kvalitetu sto ćete se i Vi uveriti kada nam dodjete u posetu.
Instagram nalog nam je aktivan i razradjen, firma je prijavljena od prvog dana i nikada nije bila ni u kakvoj blokadi.

Naravno kontakti svih sivaonica, dobavljača materijala, vezionica i štamparija sa kojima saradjujemo će Vam biti prosledjeni kao i sačuvani svi šabloni za dalju proizvodnju.
Brend se prodaje zbog odlaska u inostranstva. Za sve informacije budite slobodni da me kontaktirate i molim samo ozbiljne kupce da nas nazovu..
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
34
0600281091

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija