Objavljeno: dec 07 2021 10:11

palačinkarnica Kod Ane

EUR

Objavljeno: dec 07 10:11
Pregleda: 49
Prodaja razrađenog i kvalitetnog biznisa palačinkarnice locirane na Čukaričkoj padini, Strugarska 5. Radnja postoji od 4.11. 2020.godine. Stalne mušterije iz naselja i sa aplikacija za dostavu, odlične ocene na svim društvenim mrežama i nalozima. Detaljna receptura, obuka kao i uvodjenje u posao prvih 7 dana. (planiramo rad do 01.02.2022.godine). Trenutno lokal radi samo jednu smenu od 16:00 - 23:00, s tim da bi mogla da se ubaci i prepodnevna smena, i smatramo da za njom ima potražnje. Raznovrstan i bogat meni, razrađena dostava preko Wolt i Glovo aplikacija kao i samostalna dostava, Potražiti slike proizvoda na instagram profilu _kod_ane. U ponudi slatke i slane palačinke, 2 vrste tortilja i salata.
Uz posao ide i automobil za dostavu (mali potrosac, fiat punto van 1.2 60 3P), broj telefona, telefon, instagram stranica, internet u lokalu, video nadzor, stojeća reklama , kao i sva prateca oprema (videti slike), plus fotografije sa 3 profesionalna fotografisanja, dizajn flajera, google nalog. Zaposlen radnik iz naselja, uhodan i odličan za rad, preporučujemo i za dalju saradnju, kao i 3 dostavljača koja dele smene, koja bi nastavila da rade po potrebi novog vlasnika.
Lokal je iznajmljivan, cena zakupa je 220 evra mesečno, fiksni troškovi struje, vode i grejanja su nama bili oko 18 000 dinara mesečno. Video nadzor ugrađen pre 6 meseci, praćenje preko aplikacije. U lokalu moguće plaćanje karticom. Unutra se nalazi jedan coca cola sto sa 2 barske stolice, dok je Ispred lokala pogodno i za pravljenje manje bašte. Za sve dalje informacije kontaktirati telefone iz oglasa.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
49

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija