Objavljeno: jan 07 2014 09:23

Najvece IT pijace za Srbiju i cio svijet

EUR

Objavljeno: jan 07 09:23
Pregleda: 18
Autorski zasticena rjesenja pijaca beogradskog diplomca sa dvije dvostruko padajuce liste u koje se moze uskladistiti teoretski neogranicen broj podataka sto cine ove IT pijace najvecim I najsavremenijim na Internetu. Sistem prtrage je smjesten samo na jednom krilu prozora I omogucuje jednostavnu i laganu lokalnu pretragu , za svaki okrug I naseljeno mjesto u okrugu , brzu sigurnu I efikasnu prtragu svakog artikla u svakoj kategoriji .(Provjerite na http://www.trg.ba Click to>Pretraga Pproizvoda i usluga , Izaberite Region Biljenski> Bijeljena , Izaberite Kategoriju >Zivotinje proizvodi oprema >Psi > Pokazi da vam se pojave svi psi koji se nalaze u Bijeljini ) Rjesenja se mogu testirati I pregledati : http://www.trg.ba ili http://www.mojtrg.net http://www.tradelines.eu . Evropa ima zajednicko trziste ali nema zajednicke Internet pijace koja olaksavaju i ubrazavaju razmjenu roba i usluga izmedju clanica Evropske unije gdje bi sav poslovni svijet EU bio prezentiran na jednom mjestu.
U kontaktima bi se iznijelo vise detalja koji bi vodili do sporazuma. Ako ne za cio projekat onda mozda samo za Srbiji ili Ex-Jugu za organizaciju i realizaciju rada ovih pijaca na Internetu. O kakvim se rjesenjima radi govori i to: Da mi je Americka kompanija EBAY.COM prekinula aukcijsku prodaju sajta za Svedsku uz obrazlozenje da im je konkurentan i da nece nikad dozvoliti njegovu prodaju!
Ja sam ubjedjen da u Srbiji ima pametnih ljudi koji ce shvatiti smisao , sirinu i dubinu rjesenja koja ce za svo gradjanstvo Srbije , ostalih drzava svijeta neprocjenjive koristi. Srbija je krenula ka Evropskoj Uniji pa bi sa sobom mogla ponijeti i ovaj veliki razvojni projekat koji je potreban Evropi i koji bi EU vjerovatno mogla finansirati ga.
Oglasavam se na ovome sajtu jer mi se cini da ova ekipa koja vodi ovaj sajt bi sa svojim domenom i rjesenjima koja im nudim mogla imati najvecu i najsavremeniju IT pijacu u Srbiji.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
18
0046762811308

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija