Objavljeno: feb 14 2013 11:28

Prodajem firmu d.o.o.

EUR

Objavljeno: feb 14 11:28
Pregleda: 20
Prodajem firmu d. o. o. jednočlano društvo, osnovana 1992. god. svrstana u malo preduzeće. Upisani kapital 2726,37 EUR. Firma je registrovana za razne delatnosti, gotovo da nema ogranicenja, proizvodnju, trgovinu i usluge, export-import, dobro kotirana na internet pretraživacima, nije u blokadi, ali ima dugove koji ulaze u prodajnu cenu. Zbog opadajućeg prometa u zadnje dve godine, nije pogodna za podnošenje zahteva za dobijanje kredita kod banaka. Jedini sam zaposleni u firmi i što olakšava preuzimanje pravnog društva, bez zbrinjavanja zaposlenih.
Nije u sistemu PDV-a, jos jedna pogodnost, jer u početku nemate obavezu placanja PDV-a.
Ovo je prilika za investitora koji ima kapital i potrebna mu je firma ODMAH. Firma koja postoji već 20 god. ulivaće poverenje Vašim partnerima u poslu i podići rejting Vašeg poslovanja. Firma se godinama dobro reklamira i Vi ste kroz naš dugogodišnji rad na marketingu, već na početku u velikom PLUSU.
Tel. za kontakt: 060 3435430
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
20
0603435430

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija