Objavljeno: jan 24 2023 07:54

Prodajem samouslužnu perionicu pasa "Džeki" u Novom Sadu

EUR

Objavljeno: jan 24 07:54
Pregleda: 122
Prodajem perspektivan nov biznis; Samouslužnu perionicu pasa „Džeki“, otvoren u novembru 2021.

Perionica se nalazi na top lokaciji u Starom gradu u Novom Sadu u blizini Keja. Lokal se vidi sa ulice i odlično je opremljen i izbrendiran.

Za vođenje celokupnog biznisa vam je dovoljno angažovanje od oko pola sata dnevno u bilo kom delu dana (da se obiđe lokal i očisti ukoliko ima potrebe). Korisnici samostalno uz pomoć mašine i uz uputstvo koje im je vidno postavljeno kupaju svoje pse (sam proces pranja je približno poput samostalnog pranja automobila), tako da vam nisu neophodni zaposleni!! Ceo sistem poslovanja je u potpunosti automatizovan tako da sa smart home rešenjem koje preko senzora reguliše rasvetu, vrši zaključavanje i otključavanje lokala, pa se ne mora odlaziti lično kako bi se otvarao lokal, a preko aplikacije se može dodatno upravljati sa svim uređajima. Pored toga u lokalu su ugrađene 3 kamere pa se ceo proces može pratiti preko telefona.

Uz kupovinu biznisa dobijate;

· Mašinu za samouslužno kupanje pasa koja je i dalje u garanciji, opremljena je kontrolnim displejom na dodir, elektronskim brojačem primljenih novčanica, TV prijemnikom koji možete koristiti za sopstvenu reklamu, uputstvo za korišćenje ili ostvariti dodatnu zaradu rentanjem za dodatne reklame, profesionalnim groomerskim fenom, internet konekcijom

· Brend „Džeki“ u koji je uloženo dosta truda i ljubavi (autorska prava za logo, maskotu, elektronski iscrtan lik psa u različitim pozama koji možete koristiti u reklamiranju, posebno napravljen mini studio za slikanje u samom lokalu)

· Bazu korisnika i socijalne mreže: stalne mušterije iz kraja i okolnih gradova i preko 1.000 pratilaca na Instagram, Facebook profilu i Web sajtu, Google biznis nalog

· Smart home rešenje ugrađeno u lokalu

· Know-how vođenja biznisa

· Inventar lokala (kozmetika, PPZ oprema, džogeri, metle, flajeri)

Minimalni mesečni troškovi; 150EUR zakup lokala i oko 5.500 troškova; voda, struja, internet

O svemu gore navedenom možete se informisati preko:
· www.instagram.com/dzeki.rs
· www.facebook.com/people/Dzekirs
· www.dzeki.rs
· 060 50 30 70 6 Marko
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
122
0605030706

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija