Objavljeno: feb 04 2022 05:34

Zvrk pite

EUR

Objavljeno: feb 04 05:34
Pregleda: 21
Na prodaju kompletno razradjen posao sa brendiranim imenom sa skoro pet godina uspešnog rada, kao i kompletna oprema u vlasništvu: pica pec, topla vitrina, mikser, hladni sto, neutralni sto, sudopera, dva frizidera, ventilacija, prohromske police, barski sto i pet stolica, i sitan inventar(tepsije, nozevi, bazdarena vaga...)

Zvrk pite su nastale iz ciste ljubavi i zelje da se sto vise ljudi upozna sa carima prave domaće pite. U godinama iza nas smo stekli brojne verne i zadovoljne musterije. Nalazimo se na prometnoj lokaciji u cijoj se blizini nalaze dve srednje škole, dom zdravlja, a takodje se u neposrednoj blizini gradi kompleks zgrada u koji ce se useliti oko 3000 ljudi, koji mogu postati potencijalni ljubitelji pite.

Nasa radnja za proizvodnju i prodaju domaćih pita smeštena je u lokalu od 30m², koji je klimatizovan. Firma nema nikakvih dugovanja i zaostalih troškova, troškovi zakupa i racuna su niski. Registrovana je kao preduzetnicka radnja. Ustupamo sve kontakte neophodne za poslovanje, sa kojima smo do sada uspešno saradjivali.

Nudimo sveobuhvatnu obuku za preuzimanje posla, recept za testo, kao i za nadeve. U ponudi trenutno imamo 13 ukusa, što slatkih, sto slanih. Sve proizvode pravimo od svezih namirnica, bez aditiva i industrijskog kvasca.
Postoji veliki potencijal za dalji razvoj, kao i uvodjenje novih proizvoda i usluga. Prodaje se isključivo zbog ulaska u drugi posao i nemogućnosti da se u potpunosti posvetimo daljem razvoju i napretku poslovanja. Za vise informacija pozovite
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
21
0693986914

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija