Objavljeno: jun 10 2019 03:14

Potreban partner za unapređenje biznisa

Objavljeno: jun 10 03:14
Pregleda: 15
Potreban poslovni partner za unapređenje započetog posla u vezi sa proizvodnjom i preradom maline.

Do sada je organizovana proizvodnja maline (sorta polka) na ukupno 9,2ha, pod sistemima za navodnjavanje kap po kap, sa mašinskim branjem - samohodnim kombajnom, hladnjačom za smeštaj proizvodene maline - ukupnog kapaciteta 140 tona smrznute maline, tunelom za brzo zamrzavanje 2t za 24h i proizvodnim prostorom za preradu maline u džemove sa viskoim sadržajem voća. Sve nekretnine su u vlasništvu, nijedna nije u zakupu.

Džemovi su do sada plasirani u više maloprodajnih lanaca u Srbiji (Delhaize Srbija - 100 Maxi objekata širom Republike Srbije, preko 100 prodavnica zdrave hrane a potpisan je i Predugovor sa trgovinskim lancem MercatorS) kao i na područje različitih zemalja u regionu i šire (Grna Gora (u preko 50 maloprodajnih objekata), Češka i Irak) U toku su pregovori za dalje širenje plasmana džemova na inostrana tržišta. Ovog meseca plasiran je i HoReCa program na tržište Crne Gore (pakovanja od po 30g).

Mogućnost prerade maline u druge proizvode (prvenstveno sokove).

S obzirom na složenost i širinu posla, neophodno je zakazati sastanak radi ozbiljnijeg razgovora.

Važna napomena: Ulaganjem u ovoj posao, budući poslovni partner bi stekao pravo suvlasništva nad svim nepokretnostima (hladnjačom i zasadima) čime bi obezbedio sigurnost uloženog novca.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
15

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija