Jaja japanskih prepelica

Prodaje se od: Milorad 17 okt 21:52 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

10 Din

Lokacija: Zemun, Beograd
Na prodaju oplođena i sveža jaja japanske prepelice.

Cena: 8-10 din.

Prepeličja jaja blagotvorno deluju na naš krvotok, nerve, probavu, osnažuju imunitet, te poboljšavaju memoriju. Mogu ih piti gotovo svi -stari i mladi kako u terapijske, tako i u preventivne svrhe.

Naime, u malo više od deset grama, koliko je teško jedno jaje, nalazimo obilje korisnih materija. 0,5 mg kalcijuma, 2,2 mg fosfora, 3,8 mg gvozđa, 3 mg vitamina A, 0,1 mg vitamina B1, 0,8 mg vitamina B2. Takođe važno je reći kako prepeličja jaja kalorije sadrže u maloj količini. U jednom jajetu ima svega 15 kcal. To ga preporučuje svima koji treba da ojačaju, bilo da je reč o bebama, deci ili starijima. Jaja od prepelice za sportiste trebaju biti obavezan deo jelovnika. Pomoću njih moći će odoleti fizičkim i psihičkim naporima, kao i brojnim profesionalnim izazovima.


Da bi prepeličja jaja kao lek bila pogodna za terapiju, važno je znati i kako se čuvaju u frižideru. Najbolje ih je staviti u zatvorenu kutiju pri temperaturi od 1° C do 4° C. Držite ih tako najviše dva meseca, posle čega ih više nije preporučljivo piti na živo. Opet i nakon tog perioda možete koristiti kuvano, pečeno ili prženo.

Moguće lično preuzimanje ili slanje kurirskim službama.
Ukoliko imate dotanih pitanja budite slobodni da me kontaktirate.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu