Objavljeno: jul 25 2020 08:22

Montaža i servis svih motora za krilne kapije

Objavljeno: jul 25 08:22
Pregleda: 58
Motori za krilne kapije se koriste za daljinsko otvaranje jednokrilnih i dvokrilnih kapija.

Motori za krilne kapije - u ponudi imamo kompletna rešenja za sve tipove krilnih kapija dužine krila do čak 7 metara:
U pitanju su provereni kvalitetni proizvodi, dokazani u višegodišnjoj upotrebi, veoma snažni motori, napravljeni od kvalitetnih materijala. Motori za krilne kapije dele se na: motore sa navojnim vretenom, klipne“ motore, zglobne motore predviđene da otvaraju krila montirana na širokim betonskim stubovima i podzemne motore za različite dimenzije kapija.

Kod podzemnih motora potrebno je obezbediti odvod atmosverskih voda, kako motor ne bi bio stalno u vodi. U ovoj kategoriji vam nudimo motore za dužinu krila do 5m, max. težine do 200kg, s tim što je krilo kraće povećava se temaksimalna težina kapije. Kod ovog tipa motora nije bitan zub stuba na kome je kapija montirana. Kod nadzemnih motora, u odnosu na debljinu zuba nudimo vam motore za max. dužinu krila do 7m, max. debljine zuba do 50cm.

U odnosu na način eksploatacije motore delimo na dve grupe: industrijske - gde je potreban veliki broj uzastopnih otvaranja i rezidencijalni - gde je učestalost upotrebe do 40%.

Centrale koje upravljaju radom motora, pružaju mogućnost podešavanja ubrzavanja i usporavanja kapije. Opremljene su svim potrebnim ulazima i izlazima za dodatnu opremu. Mehanizam za ručno otvaranje krilne kapije je zaštićen od atmosferskih uticaja. Iako je njegova upotreba retko potrebna , mehanizam je dizajniran tako da se aktivira lako, brzo i bezbedno.

Nosači za montažu motora za krilnu kapiju su masivni i napravljeni da lako i dugo drže motor na mestu.Motori imaju mogućnost otvaranja pešačkog prolaza, a u zatvorenom položaju sve kapije su ujedno i zaključane.

Za komandovanje kapijom možemo koristiti različite načine upravljanja i to: daljinski upravljač, taster, taster-ključ, šifrator, radar, GSM modul...

Iskustvo od preko 20 godina nam je omogućilo da usvojimo celokupne asortimane proizvoda svetskih firmi pa i da uslužno montiramo i servisiramo vaše motore sa kojima pre nismo radili.

Kontakt: Ilić Vladimir 061/24-13-946
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
58

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija