Objavljeno: maj 21 2017 10:14

GSM ALARM protiv kradje i provale

Din

Objavljeno: maj 21 10:14
Pregleda: 6


Gsm alarm GSM ALARM protiv kradje i provale u vaš stan, vikendicu, lokal, automobil. . .

Namena uređaja je da Vas upozori pozivom na Vaše telefone kada se desi prekid kratkog spoja na njegovom ulazu. To može biti otvaranje vrata ili prozora, nestanak struje, uključenje termostata i slično.

Po uključenju uređaja na napon od 12V posle 15 sekundi se upali žuta led dioda (krajnja desna) i to je znak da je počelo odbrojavanje od 60 sekundi do aktivacije zaštite. Za to vreme treba napustiti alarmnu zonu i obezbediti da senzor bude u kratkom spoju.

Kada se desi da se napravi prekid kratkog spoja na ulazu , momentalno se poziva broj koji se nalazi na mestu broj 1 u imeniku GSM kartice. Poziv traje 20 sekundi. Posle toga nastupa pauza od 2 sekunde pa poziv broja koji se nalazi na mestu broj 2 u imeniku GSM kartice, trajanja 20 sekundi. Ciklus se ponavlja 3 puta. Po završetku tog ciklusa po zahtevu korisnika moguće je definisati vreme za koje će alarm biti neaktivan. Obično se stavlja 15 minuta a posle toga uređaj ponovo proverava stanje ulaza.


Uređaj je napravljen kao nadgradnja na profi Siemens gsm modem TC45.

Sva vremena, redosled i broj poziva se programiraju po želji korisnika.

GSM kartici se pristupa tako što se razdvoji kućište odvijanjem dva šrafa sa donje strane.

Brojevi telefona koji će biti pozivani moraju biti memorisani na mestu broj 1 i 2 u SIM kartici

Od opreme dobijate sam alarm sa antenom, magnetni micro prekidač , ispravljač na 12V i kabl za povezivanje.
AKO VAS OVAJ PREDMET NIJE ZAINTERESOVAO ILI VAM JE PREVELIKA CENA, PONUDITE SVOJU CENU A POGLEDAJTE I MOJE OSTALE OGLASE MOŽDA TAMO IMA NEŠTO INTERESANTNO ZA VAS
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija