Objavljeno: sep 27 2021 08:21

TELLEE - PREČIŠĆIVAČ, STERILIZATOR I JONIZATOR VAZDUHA VAŠEG

EUR

Objavljeno: sep 27 08:21
Pregleda: 13
Danas, više nego ikada do sada potreba za prečišćavanjem vazduha i sterilizacijom poslovnog i privatnog prostora se povećava.

TELLEE poboljšava Vašu radnu okolinu eliminišući bakterije, viruse, nestabilna organska jedinjenja, ali i neprijatne mirise iz vazduha. Osvežava i jonizuje vazduh i generiše negativne jone koji eliminišu štetne materije i na taj način obezbedjuje čist i sterilan vazduh u Vašem životnom i radnom prostoru!

Idealan za primenu gde je veća koncentracija ljudi kao što su šalteri poslovnih banaka, kasirska mesta u trgovinama, prijemni šalteri u medicinskim ustanovama, recepcije hotela, fast food restorani i slično. Postavlja se u visini radnog stola u cilju postizanja najboljih rezultata.


Filtrira i uništava virus H1N1(H1N1, H5N1,H7N9), CORONA virisi (SARS, MERS)

Filtrira i uništava bakterije (Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus)

Filtrira vazduh od fine prašine, nestabilna organsa jedinjenja 99,9 % (benzen, formaldehid, amonijak, toulen, sumpor dioksid, nitrogen dioksid)

TEELLEE, brenda HITACHI je dizajniran sa Vašim zdravljem na umu, tih i efikasan sa touch screen kontrolnom tablom, indikatorom kvaliteta vazduha i indikatorom stanja filtera omogućava multifunkcionalan rad.

SISTEM JEDNOSTAVNE PRIMENE pomoću HEPPA+CAROBON FILTERA klase H13, OBEZBEDJUJE SIGURNU OKOLINU BEZ OPASNIH VIRUSA I DRUGIH ŠTETNIH MATERIJA!

NEKA VAZDUH U VAŠEM RADNOM I ŽIVOTNOM OKRUŽENJU OSTANE ZDRAV I BEZBEDAN!

Za sve dodatno potrebne informacije kontaktirajte nas putem broja telefona: 063/685-015
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13
+38162685015

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija